Jeszcze raz gratuluj� wygranym. Ja przez w豉sn� g逝pot� uszkodzi貫m model i spad貫m z 2 miejsca po pierwszej kolejce na 9. Uszkodzenie s� niewielkie (ju� w naprawie) a przy "okazji" model otrzyma nowe barwy.
Makiety -PT 19, Piper J3 CUB
Budowa- PZL P11c
W tym roku mamy jeszcze co najmniej W這c豉wek, wi璚 mo瞠 nie trzeba b璠zie rok czeka� S豉wek
------------------------
DX6i - 2.4GHz
EXTRA 330S, Moth Minor 1:8, P-51D (Micro), Moth Minor 1:5, Klemm KL-35D
Combat ESA: MIG-3, KI-61, Fokker DVII, Ki-94, P-51
Na warsztacie: Moth Minor 1:4
Witam koleg闚, troszk� ochlonolem po zawodach jak dla mnie 4 miejsce to wielki sukces ale w wi瘯szo軼i zawdzi璚zam go kolegom za sugestie oraz podpowiedzi a w szczeg鏊no軼i Slawkowi Wojtkowi oraz Paw這wi tak瞠 wielkie dzi瘯i no i mia貫m za sob� rewelacyjnego pomocnika . Faktycznie latanie za przys這wiow� stodo豉 a latanie na zawodach jest zupe軟ie inne Niesamowicie przykro mi z powodu Roberta mam pewne wyrzuty tym bardziej 瞠 sta貫m za, powinienem krzykn望 瞠by� odpu軼i� mi璠zy innymi po to tam bylem ale mnie zamurowalo, SORY !! . Jedynie co mog� zrobi� to pom鏂 w naprawie i mam nadziej� 瞠 polatamy w W這c豉wku Musz� jeszcze po獞iczy� figury 瞠by troch� was dogoni� punkcikami bo pajperka raczej nie b璠� przerabial pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz dzi瘯i za pomoc!!
Edytowane przez krzysiek11 dnia 22.05.2017 13:30
Krzysiek, po pierwsze to miejsce 3, a po drugie o jakich wyrzutach sumienia m闚isz. Aparatura by豉 w moich r瘯ach i sam powinienem zadecydowa� o odpuszvzeniu figury, tym bardziej 瞠 ju� od samego wej軼ia wiedzia貫m 瞠 co� jest nie tak. Model ju� w warsztacie, uszkodzenia b. ma貫, tylko szkoda dobrego miejsca.
Nawiasem m闚i帷 to lepiej mi si� latalo we W這c豉wku przy silnym wietrze, mo瞠 dlatego 瞠 pilot by� bardziej skupiony na tym co robi. Makiety -PT 19, Piper J3 CUB
Budowa- PZL P11c