Od zeszłego sezonu wciągnęły mnie po całości małe, szybko latające koptery klasy 250. Często obserwuje jak w większych miastach ludzie zbierają się w większych grupach na wspólne loty czy to freestyle czy racing i marzy mi się taka możliwość tutaj w Płocku. Poszukuje osób latających małymi kopterami, chętnych do wspólnego spędzenia czasu w powietrzu. W kupie zawsze jakoś tak raźniej a i motywacja większa do pchania do przodu swoich umiejętności. Jeżeli znajdą się jakieś osoby to ewentualne miejsca i czas będziemy rozpatrywać razem.
Zbudowalem niedawno coptera na ramie 25cm , kontroler ccd3, ale nie mohlem dac sobie rady z ustawieniami i zmienił właściciela. Moze coś jeszcze zbuduję, na dzisiaj mam syme x8w i staram się nie pogubić w kierunkach podczas lotu
Do kompletu mam jeszcze zestaw fpv z kilku gramową kamerką na 5.8 Ghz
Edytowane przez robloz dnia 10.01.2018 08:38
Robert
Taranis-2.4Ghz
combat- Me 110 . P 40. "zero"
Makiety -Fly Baby.
Budowa- Zlin Z 37 Cmelak.
Jeśli ktoś potrzebuje pomocy czy rady przy budowie lub ustawieniach to zawsze jestem chętny do pomocy. Dobrym pomysłem jeżeli jest taka możliwość jest zakup dwóch śmigieł innego koloru na parę przód lub tył żeby kierunki się zawsze zgadzały