|
ciekawa oferta????????
|
| private9 |
Dodany dnia 07.07.2008 21:30
|

modelarz

Post闚: 891
Data rejestracji: 18.05.08
|
Witam, co myslicie,????
http://www.revoc.eu/
Najlepsze s� pokrowce na skrzyd豉.
Edytowane przez misiek dnia 17.07.2008 23:37
My heli blog: http://rcheliplock.blogspot.com// |
| |
|
|
| stawoj |
Dodany dnia 07.07.2008 22:14
|
modelarz

Post闚: 1300
|
pokrowce na apki jakies takie pedalskie  |
| |
|
|
| private9 |
Dodany dnia 07.07.2008 22:23
|

modelarz

|
Tzn kolor pedalski czy kszta速????
| |
|
|
| stawoj |
Dodany dnia 16.07.2008 23:04
|
modelarz

|
Witam Panie Zbyszku 
Widz� 瞠 dba Pan o dobro swojej marki. S這wo "pedalskie" raczej nasun窸o mi si� z formy reklamy kt鏎� Pan ju� chyba usun掖. Chodzi mi o te zdj璚ie tego Pana trzymaj帷ego pokrowiec z ty逝 na ramieniu , a 瞠 jestem uczulony na t� "przypad這嗆" nie kt鏎ych Pan闚 wi璚 wszystko kojarz� z jednym . Dzi瘯uje za "propozycj�" i zam闚i� sobie u Pana taki pokrowiec ale prosz� o odpowied� w jaki spos鏏 chroni ten pokrowiec aparatur� przed upadkiem np.: z 1 m prosto na dr捫ki.
Bo w mojej skrzyneczce na pewno si� nic nie stanie. Je瞠li pokrowiec b璠zie ok na pewno go uczciwie z chwal�. Interesuje mnie do DX 7 czarno czerwona z napisem DX 7 i Wojciech Stasiak i cena.
Edytowane przez stawoj dnia 16.07.2008 23:12 |
| |
|
|
| artplo |
Dodany dnia 17.07.2008 07:30
|

modelarz

Post闚: 351
|
Ale macie uklady 
Wystarczy slowo " pedalskie" i juz pokrowiec jedzie ........:lol:
Co do pokrowcow , wygladaja solidnie
Ale martwi mnie jedna rzecz.....
Pokrowiec nie jest konstrukcja sztywna , material opiera sie na drazkach i przelacznikach
Raczej ma chyba chronic przed warunkami atmosferycznymi niz przed uszkodzeniem mechanicznym
Ogolnie gratuluje pomyslu tworcom pokrowca
Moze i bym sie skusil , ale DX6i jest obecnie w produkcji:smilewinkgrin: |
| |
|
|
| stawoj |
Dodany dnia 17.07.2008 09:44
|
modelarz

|
Panie Zbyszku ---- zam闚i貫m |
| |
|
|
| private9 |
Dodany dnia 21.07.2008 10:57
|

modelarz

|
Pokrowce dotar造, Wojta pokrowca nie otwiera貫m. Moj jest solidnie wykonany, 豉dnie uszyty i z dobrych materia堯w. Jest tylko jeden problem, Antena k鏒ra jest na zewn徠rz, 豉two j� mo積a z豉ma�.
| |
|
|
| SlavikS |
Dodany dnia 21.07.2008 11:48
|

Administrator

Post闚: 2050
Data rejestracji: 20.05.08
|
W豉郾ie,
Mo瞠 kolega z Revoc'a nam napisze jaka idea przy鈍ieca豉 projektantom pokrowca 瞠by anten� zostawi� na zewn徠rz. To troch� bez sensu bo z nadajnika w pokrowcu nie da si� korzysta�. My郵�, 瞠 nast瘼na wersja powinna chroni� r闚nie� antenk�. Jak b璠zie taka wersja do DX6i to i ja sobie zam闚i� :yes:
S豉wek
------------------------
DX6i - 2.4GHz
EXTRA 330S, Moth Minor 1:8, P-51D (Micro), Moth Minor 1:5, Klemm KL-35D
Combat ESA: MIG-3, KI-61, Fokker DVII, Ki-94, P-51
Na warsztacie: Moth Minor 1:4 |
| |
|
|
| artplo |
Dodany dnia 21.07.2008 16:07
|

modelarz

Post闚: 351
|
hmmm....
To po co ten pokrowiec ?
To ma sluzyc do ochrony a nie zeby ladnie dyndal przy tylku:lol:
Idea popkrowca do apki. 2.4 Ghz w tym wykonaniu mija sie z celem
Co innego 35Mhz |
| |
|
|
| SlavikS |
Dodany dnia 21.07.2008 19:10
|

Administrator

Post闚: 2050
Data rejestracji: 20.05.08
|
pokrowiec nie musi by� taki wysoki 
Antenka si� "豉mie" i przekr璚a na bok - wystarczy wi璚 wymiar do przegubu. W DX6i to jest 7 cm. Po przekr璚eniu na bok antena nie wystaje poza obrys nadajnika, wi璚 wystarczy 瞠by pokrowiec by� troch� wy窺zy i tej samej szeroko軼i.
P.S. Jakby co mog� dok豉dnie zwymiarowa� moj� DX6i
Edytowane przez SlavikS dnia 21.07.2008 19:13
S豉wek
------------------------
DX6i - 2.4GHz
EXTRA 330S, Moth Minor 1:8, P-51D (Micro), Moth Minor 1:5, Klemm KL-35D
Combat ESA: MIG-3, KI-61, Fokker DVII, Ki-94, P-51
Na warsztacie: Moth Minor 1:4 |
| |
|
|
| stawoj |
Dodany dnia 21.07.2008 21:47
|
modelarz

|
Witam
Mo瞠 ja jeszcze dodam par� s堯w od siebie.
1. Wn皻rze wyko鎍zono bardzo mi璚iutkim materia貫m, kt鏎y faktycznie ochroni przed porysowaniem. A na zewn徠rz bardzo solidny materia� , nie siepi帷y si� i zaci庵aj帷y. Materia造 dobrali軼ie idealnie.
2. Wymiarowo idealnie pasuje pod DX7 i spokojnie mog� wk豉da� aparatur� do skrzynki, bo do tej pory przykrywa貫m j� r璚znikiem by si� nie porysowa豉. Mi akurat nie przeszkadza 瞠 antena wystaje bo i tak b璠� j� wozi� w skrzynce a nie nosi� na pasku . Pomimo przykrywania r璚znikiem i tak bardzo mi si� kurzy豉 a chyba taki pokrowiec j� przed tym zabezpieczy.
3. Kieszonki na klapkach z przodu s� ca趾owicie za ma貫 by co kolwiek w這篡� z akcesori modelarskich. Je郵i chcia豚y kto� przenosi� pakiety jak to jest napisane na stronie producenta to po paru metrach na pewno by powypada造. Panowie te kieszonki to nadaj� si� na prezerwatywy. Je瞠li chcecie by wraz z tym pokrowcem co� przenosi� np.: pakiety to kieszonka powinna mie� tak� szeroko嗆 jak� ma ale przynajmniej 17 cm d逝ga. Fajn� rzecz� by這 by zrobienie jeszcze kieszonki na plecach na ca貫j szeroko軼i zamykanej na suwak a uchwyt przenie� na g鏎�.
4. Smycz dosta貫m uszkodzon� !!(ponizej zdj璚ia)Zak豉dka by豉 minimalma i normalne 瞠 wysz這. Szyjcie raczej po 鈔odku jakis potr鎩ny szef a nie zaraz przy klamerce jedn� niteczk�. Raczej chcia豚ym miec pewno軼 瞠 mi aparatura nagle nie odpanie od r彗 
To samo z uchwytami na pasek, przeciez moment to sie odpruje.
Smycz. Panowie za kr鏒ka !!!. Mam 190 cm wzrostu i nijak nie jestem wstanie lata� na tak wysoko zawieszonej aparaturze , mimo ze rozsun掖em j� na max. Przynajmniej po maksymalnym roz這瞠niu jeszcze 10 cm !! albo z 12. Za to DU� plus za odpowiednie roz這瞠nie tasiemki kt鏎a po za這瞠niu na szyj� nie przekr璚a uchwytu do aparatury.
5. Gdyby ten pokrowiec powi瘯szony by豚y o te 7 lub 8 cm z mo磧iwo軼i� schowania antenki i poprawieniem tych kieszonek no i tego szycia, wysz這 by co� naprawd� praktycznego. I chyba nie starajcie sie robi� czego� co zabezpieczy przed upadkami bo wyjdzie wielkie monstrum i trudne w przenoszeniu . Swoj� rol� chyba spe軟ia bo i tak wi瘯szo嗆 rzeczy jak narz璠zia, zapasowe 鄉ig豉 i inne pierdo造 trzema nosi� w walizeczce a do kr鏒kiego przemieszczania si� z zapasowym pakietem idealnie wystarczy taki pokrowiec.
6. Zam闚i貫m z napisem "Wojciech Stasiak " przysz這 bez a bardzo mi na tym zale瘸這.
To Pana s這wa z tego postu:
Po prostu jeste鄉y pewni za nasz� jako� oferowanych wyrob闚
Tak jak piszesz - pokrowce s� solidne - zreszt� b璠ziesz m鏬� nied逝go je oceni� osobi軼ie
Tego wam 篡cz� bo pomys� jest fajny ale narazie musicie sporo poprawi� 

Edytowane przez stawoj dnia 22.07.2008 00:16 |
| |
|
|
| private9 |
Dodany dnia 21.07.2008 22:28
|

modelarz

|
Wojtek a nie wiesz po co w spodniach s� malutkie doszyte kieszonki???? Mo瞠 na lotnisku si� trafi jaka� spragniona lot闚 nie koniecznie z modelem, wi璚 to chyba wymiar kieszkonki s逝szny na sprz皻, to taka kondonierka.
| |
|