ciekawa oferta????????
|
private9 |
Dodany dnia 07.07.2008 21:30
|

modelarz

Data rejestracji: 18.05.08
|
Witam, co myslicie,????
http://www.revoc.eu/
Najlepsze są pokrowce na skrzydła.
Edytowane przez misiek dnia 17.07.2008 23:37
My heli blog: http://rcheliplock.blogspot.com// |
|
|
|
stawoj |
Dodany dnia 07.07.2008 22:14
|
modelarz

|
pokrowce na apki jakies takie pedalskie  |
|
|
|
private9 |
Dodany dnia 07.07.2008 22:23
|

modelarz

|
Tzn kolor pedalski czy kształt????
|
|
|
stawoj |
Dodany dnia 16.07.2008 23:04
|
modelarz

|
Witam Panie Zbyszku 
Widzę że dba Pan o dobro swojej marki. Słowo "pedalskie" raczej nasunęło mi się z formy reklamy którą Pan już chyba usunął. Chodzi mi o te zdjęcie tego Pana trzymającego pokrowiec z tyłu na ramieniu , a że jestem uczulony na tę "przypadłość" nie których Panów więc wszystko kojarzę z jednym . Dziękuje za "propozycję" i zamówię sobie u Pana taki pokrowiec ale proszę o odpowiedź w jaki sposób chroni ten pokrowiec aparaturę przed upadkiem np.: z 1 m prosto na drążki.
Bo w mojej skrzyneczce na pewno się nic nie stanie. Jeżeli pokrowiec będzie ok na pewno go uczciwie z chwalę. Interesuje mnie do DX 7 czarno czerwona z napisem DX 7 i Wojciech Stasiak i cena.
Edytowane przez stawoj dnia 16.07.2008 23:12 |
|
|
|
artplo |
Dodany dnia 17.07.2008 07:30
|

modelarz

|
Ale macie uklady 
Wystarczy slowo " pedalskie" i juz pokrowiec jedzie ........:lol:
Co do pokrowcow , wygladaja solidnie
Ale martwi mnie jedna rzecz.....
Pokrowiec nie jest konstrukcja sztywna , material opiera sie na drazkach i przelacznikach
Raczej ma chyba chronic przed warunkami atmosferycznymi niz przed uszkodzeniem mechanicznym
Ogolnie gratuluje pomyslu tworcom pokrowca
Moze i bym sie skusil , ale DX6i jest obecnie w produkcji:smilewinkgrin: |
|
|
|
stawoj |
Dodany dnia 17.07.2008 09:44
|
modelarz

|
Panie Zbyszku ---- zamówiłem |
|
|
|
private9 |
Dodany dnia 21.07.2008 10:57
|

modelarz

|
Pokrowce dotarły, Wojta pokrowca nie otwierałem. Moj jest solidnie wykonany, ładnie uszyty i z dobrych materiałów. Jest tylko jeden problem, Antena kótra jest na zewnątrz, łatwo ją można złamać.
|
|
|
SlavikS |
Dodany dnia 21.07.2008 11:48
|

Administrator

Data rejestracji: 20.05.08
|
Właśnie,
Może kolega z Revoc'a nam napisze jaka idea przyświecała projektantom pokrowca żeby antenę zostawić na zewnątrz. To trochę bez sensu bo z nadajnika w pokrowcu nie da się korzystać. Myślę, że następna wersja powinna chronić również antenkę. Jak będzie taka wersja do DX6i to i ja sobie zamówię :yes:
Sławek
------------------------
DX6i - 2.4GHz
EXTRA 330S, Moth Minor 1:8, P-51D (Micro), Moth Minor 1:5, Klemm KL-35D
Combat ESA: MIG-3, KI-61, Fokker DVII, Ki-94, P-51
Na warsztacie: Moth Minor 1:4 |
|
|
|
artplo |
Dodany dnia 21.07.2008 16:07
|

modelarz

|
hmmm....
To po co ten pokrowiec ?
To ma sluzyc do ochrony a nie zeby ladnie dyndal przy tylku:lol:
Idea popkrowca do apki. 2.4 Ghz w tym wykonaniu mija sie z celem
Co innego 35Mhz |
|
|
|
SlavikS |
Dodany dnia 21.07.2008 19:10
|

Administrator

Data rejestracji: 20.05.08
|
pokrowiec nie musi być taki wysoki 
Antenka się "łamie" i przekręca na bok - wystarczy więc wymiar do przegubu. W DX6i to jest 7 cm. Po przekręceniu na bok antena nie wystaje poza obrys nadajnika, więc wystarczy żeby pokrowiec był trochę wyższy i tej samej szerokości.
P.S. Jakby co mogę dokładnie zwymiarować moją DX6i
Edytowane przez SlavikS dnia 21.07.2008 19:13
Sławek
------------------------
DX6i - 2.4GHz
EXTRA 330S, Moth Minor 1:8, P-51D (Micro), Moth Minor 1:5, Klemm KL-35D
Combat ESA: MIG-3, KI-61, Fokker DVII, Ki-94, P-51
Na warsztacie: Moth Minor 1:4 |
|
|
|
stawoj |
Dodany dnia 21.07.2008 21:47
|
modelarz

|
Witam
Może ja jeszcze dodam parę słów od siebie.
1. Wnętrze wykończono bardzo mięciutkim materiałem, który faktycznie ochroni przed porysowaniem. A na zewnątrz bardzo solidny materiał , nie siepiący się i zaciągający. Materiały dobraliście idealnie.
2. Wymiarowo idealnie pasuje pod DX7 i spokojnie mogę wkładać aparaturę do skrzynki, bo do tej pory przykrywałem ją ręcznikiem by się nie porysowała. Mi akurat nie przeszkadza że antena wystaje bo i tak będę ją woził w skrzynce a nie nosił na pasku . Pomimo przykrywania ręcznikiem i tak bardzo mi się kurzyła a chyba taki pokrowiec ją przed tym zabezpieczy.
3. Kieszonki na klapkach z przodu są całkowicie za małe by co kolwiek włożyć z akcesori modelarskich. Jeśli chciałby ktoś przenosić pakiety jak to jest napisane na stronie producenta to po paru metrach na pewno by powypadały. Panowie te kieszonki to nadają się na prezerwatywy. Jeżeli chcecie by wraz z tym pokrowcem coś przenosić np.: pakiety to kieszonka powinna mieć taką szerokość jaką ma ale przynajmniej 17 cm długa. Fajną rzeczą było by zrobienie jeszcze kieszonki na plecach na całej szerokości zamykanej na suwak a uchwyt przenieś na górę.
4. Smycz dostałem uszkodzoną !!(ponizej zdjęcia)Zakładka była minimalma i normalne że wyszło. Szyjcie raczej po środku jakis potrójny szef a nie zaraz przy klamerce jedną niteczką. Raczej chciałbym miec pewnośc że mi aparatura nagle nie odpanie od rąk 
To samo z uchwytami na pasek, przeciez moment to sie odpruje.
Smycz. Panowie za krótka !!!. Mam 190 cm wzrostu i nijak nie jestem wstanie latać na tak wysoko zawieszonej aparaturze , mimo ze rozsunąłem ją na max. Przynajmniej po maksymalnym rozłożeniu jeszcze 10 cm !! albo z 12. Za to DUŻ plus za odpowiednie rozłożenie tasiemki która po założeniu na szyję nie przekręca uchwytu do aparatury.
5. Gdyby ten pokrowiec powiększony byłby o te 7 lub 8 cm z możliwością schowania antenki i poprawieniem tych kieszonek no i tego szycia, wyszło by coś naprawdę praktycznego. I chyba nie starajcie sie robić czegoś co zabezpieczy przed upadkami bo wyjdzie wielkie monstrum i trudne w przenoszeniu . Swoją rolę chyba spełnia bo i tak większość rzeczy jak narzędzia, zapasowe śmigła i inne pierdoły trzema nosić w walizeczce a do krótkiego przemieszczania się z zapasowym pakietem idealnie wystarczy taki pokrowiec.
6. Zamówiłem z napisem "Wojciech Stasiak " przyszło bez a bardzo mi na tym zależało.
To Pana słowa z tego postu:
Po prostu jesteśmy pewni za naszą jakoś oferowanych wyrobów
Tak jak piszesz - pokrowce są solidne - zresztą będziesz mógł niedługo je ocenić osobiście
Tego wam życzę bo pomysł jest fajny ale narazie musicie sporo poprawić 

Edytowane przez stawoj dnia 22.07.2008 00:16 |
|
|
|
private9 |
Dodany dnia 21.07.2008 22:28
|

modelarz

|
Wojtek a nie wiesz po co w spodniach są malutkie doszyte kieszonki???? Może na lotnisku się trafi jakaś spragniona lotów nie koniecznie z modelem, więc to chyba wymiar kieszkonki słuszny na sprzęt, to taka kondonierka.
|
|