Noooo Bienias - fajny filmik - obejrza³em z ciekawo¶ci±.
Ale mia³em ju¿ nadziejê, ¿e obierzesz kurs na miejsce zamieszkania Slaviksa i sprawdzisz co tam nasz GZO porabia -
Edytowane przez Andy dnia 05.05.2012 10:07
Andy
_____________________ DX6i, DX7, DX7S, DX9 - 2.4GHz
- T-REX 500 ESP - AirWolf
- T-REX 500 GF - Hughes 500E
- Beechcraft-Bonanza 15E ARF
- Katana MD - Precision Aerobatics
- F4U-1D Corsair 50 ARF
- EXTRA 300 MM
- Pitts Python - Haikong Model
- w ci±g³ej budowie SZD 39 Cobra 17
to ja te¿ siê do³±czê trochê inne rejony ¿eby nie by³o tylko lotnisko,z rana trochê ostre s³oñce no i u góry trochê wia³o nawet na stabilizacji to widaæ ,no i podstawowa sprawa kamera w centrum modelu nie na skrzydle.Zapraszam
by³em na 500m ni¿ej trochê strach o link video by³em prawie 3 km od bazy a i linia lasu mog³a by przys³oniæ antenê.Po trochu szykujê siê do wypuszczenia EG z gopro na pok³adzie.Ale nie wiedzia³em nawet ¿e wis³a taka krêta i tyle wysepek nastêpny lot usadowiê siê bli¿ej wis³y i jakie¶ niskie przeloty nad wod± wykonam
Edytowane przez magneto dnia 06.05.2012 13:48
Panowie, widoczki na Waszych fotkach i filmid³ach - KLASA!
Magneto dnia 05.05.2012 22:43 doda³: to i ja siê do³±czê trochê inne rejony ¿eby nie by³o tylko lotnisko,z rana trochê ostre s³oñce no i u góry trochê wia³o nawet na stabilizacji to widaæ ,no i podstawowa sprawa kamera w centrum modelu nie na skrzydle.Zapraszam http://m.youtube....&gl=PL
Od 10'30" a¿ zakrêci³o siê mnie w g³owie hehe (lot na wy³±czonym silniku), do tego ostatnie sekundy filmid³a... takie mr±¿±ce krew w ¿y³ach... model i stoj±cy pod nim cali?
Edytowane przez szannae dnia 06.05.2012 22:16
www.teamrcplock.pl
Wojtek, poprawi³em film, mia³e¶ racjê z tymi ramkami - wielokrotne konwertowanie pogorszy³o znacznie jako¶æ i do tego gdzie¶ zmieni³ siê format, st±d te ramki - teraz jest ok.
Dzisiaj pad³ kolejny mój osobisty rekord 820m wysoko¶ci. Szkoda, ¿e bateria w "breloczku" tego nie dotrwa³a. Muszê zastosowaæ jakie¶ zewnêtrzne zasilanie bo ju¿ mnie to wkurza...Mia³em takie widoki ¿e szok! P³ock by³ taki malutki!
Batria kamerki starcza na 30 minut A lata³em przesz³o godzinê.
Edytowane przez Bienias dnia 07.05.2012 21:16