Super filmik.
Początek filmu to dobry sposób na sen, niskie przeloty, spokojna muzyka. Super byłoby tak nisko polatać.
Edytowane przez Thomas dnia 16.05.2012 07:11
Tomek
Kurcze jak to jest - mam taką kamerę i nagrywałem z pokładu wicherka, ale na bank obraz z tej mojej się do tego co widze wyżej nie umywa...
"Gdybym miał wybrać, wolałbym ptaki niż samoloty "
C. Lindberg
Aquarius: ja mam taką samą z 3ch zamówionych sztuk i moja też nagrywa słabo - mam nieostry orbraz na bokach a ostry w centrum. Wpisalem to w google i okazalo sie ze musze wyregulowac sobie ostrosc w obiektywie Po drugie ja obslugi musialem sie nauczyc z poradnika na rcgroups bo nijak nie moglem ugryzc tego formatu a jak juz ugryzlem to filmy byly slabej jakosci. Teraz juz ja ogarnalem (poza ta nieszczesna ostroscia) i jestem z niej zadowoliny - dla mnie powaznym minusem jest zamala bateria - 30 minut pracy i bajbaj. Moje loty fpv to czasem ponad godzina i juz 2 razy zdarzylo mi sie ze fajne momenty sie nie nagraly. Bede musial zastosowac pakiet zewnetrzny. Poza tym kamera ma ocene jakosc/cena 9.5/10.
Wojtek widzę że kamerka ci podpasowała ,ale na początku po tych z HK było powątpiewanie co?Znalazłem coś takiego http://www.foxtec...p-498.html no i widzę że sobie chwalą
Ogólnie to nie jestem zachwycony kamerką 808#16. Może jako gadżet żeby kogoś z ukrycia nagrać to tak ale na pewno nie nadaje się by coś ładnego nagrać z lotu. Obraz nie jest ostry i nie ma żadnej stabilizacji a 720 HD jest raczej informacją marketingową aby się lepiej sprzedawała. Aby być sprawiedliwym trzeba dodać, że za 39$ nie kupi się nic nawet zbliżonego i jak ktoś chce się tylko pobawić i nagrywać działki sąsiadów to polecam.