Pochwalê siê trochê, bo w sumie chyba jest czym.
Wczoraj i dzi¶ uda³o mi siê wywalczyæ tytu³ Vice Mistrza Polski ACES 2013 w kategorii WWII. Lekko nie by³o. 25 zawodników i cholerna patelnia przez dwa dni.
Z ciekawostek: w finale straci³em kontrolê nad modelem (co¶ z aparatur±) i model odlecia³ w sin± dal, a w³a¶ciwie w zielony las. Widzieli¶my jak spada³ ale ju¿ na granicy widzialno¶ci, wiêc by³o to naprawdê daleko. My¶lê, ¿e mo¿e go znale¼æ tylko jaki¶ grzybiarz jak zrobi siê sezon na podgrzybki...
Zwiadowcy odnale¼li wczoraj mój zaginiony model. Nie wiem w jakim jest stanie i jak bêdzie wygl±da³a procedura przekazania wraku, ale jest
Nie biorê grawitacji na powa¿nie.
No to kolejne zawody za mn±. Mia³o padaæ nie pada³o, mia³o wiaæ, nie wia³o. Mia³em zbieraæ punkty w WWII i za wiele nie zebra³em, mia³em lajtowo popróbowaæ w WWI a wygra³em
Tak¿e sobota pe³na niespodzianek.
Bitwa o Ole¶nicê - Memoria³ Piotrka Miszczyka - 6 miejsce w WWII i wreszcie pierwsze w WWI.
No i uda³o siê odebraæ Saiuna
Edytowane przez Piotrek B dnia 14.09.2013 22:41
Na bank idziesz do radia.
S³awek
------------------------
DX6i - 2.4GHz
EXTRA 330S, Moth Minor 1:8, P-51D (Micro), Moth Minor 1:5, Klemm KL-35D
Combat ESA: MIG-3, KI-61, Fokker DVII, Ki-94, P-51
Na warsztacie: Moth Minor 1:4
Ostatnie zawody w sezonie zakoñczy³em wczoraj w WWII na 6 miejscu na 21 zawodników (do fina³u wszed³em z 4tego).
I to tym odzyskanym i ponaprawianym modelem
W Pucharze Polski w WWII uda³o mi siê utrzymaæ drug± pozycjê.
WWI odpu¶ci³em tym razem.
Eskadra w której latam "Czarne Or³y" z Wroc³awia zajê³a w tym sezonie 1 miejsce w WWII (pierwszy raz w historii).
Co najciekawsze zosta³y mi wszystkie ca³e modele, tak¿e æwiczyæ, æwiczyæ i do boju w 2014
Edytowane przez Piotrek B dnia 20.10.2013 07:12