Pochwal� si� troch�, bo w sumie chyba jest czym.
Wczoraj i dzi� uda這 mi si� wywalczy� tytu� Vice Mistrza Polski ACES 2013 w kategorii WWII. Lekko nie by這. 25 zawodnik闚 i cholerna patelnia przez dwa dni.
Z ciekawostek: w finale straci貫m kontrol� nad modelem (co� z aparatur�) i model odlecia� w sin� dal, a w豉軼iwie w zielony las. Widzieli鄉y jak spada� ale ju� na granicy widzialno軼i, wi璚 by這 to naprawd� daleko. My郵�, 瞠 mo瞠 go znale潭 tylko jaki� grzybiarz jak zrobi si� sezon na podgrzybki...
Zwiadowcy odnale幢i wczoraj m鎩 zaginiony model. Nie wiem w jakim jest stanie i jak b璠zie wygl康a豉 procedura przekazania wraku, ale jestNie bior� grawitacji na powa積ie.
No to kolejne zawody za mn�. Mia這 pada� nie pada這, mia這 wia�, nie wia這. Mia貫m zbiera� punkty w WWII i za wiele nie zebra貫m, mia貫m lajtowo popr鏏owa� w WWI a wygra貫m
Tak瞠 sobota pe軟a niespodzianek.
Bitwa o Ole郾ic� - Memoria� Piotrka Miszczyka - 6 miejsce w WWII i wreszcie pierwsze w WWI.
No i uda這 si� odebra� Saiuna
Edytowane przez Piotrek B dnia 14.09.2013 22:41
Nie bior� grawitacji na powa積ie.
Na bank idziesz do radia.
S豉wek
------------------------
DX6i - 2.4GHz
EXTRA 330S, Moth Minor 1:8, P-51D (Micro), Moth Minor 1:5, Klemm KL-35D
Combat ESA: MIG-3, KI-61, Fokker DVII, Ki-94, P-51
Na warsztacie: Moth Minor 1:4
Ostatnie zawody w sezonie zako鎍zy貫m wczoraj w WWII na 6 miejscu na 21 zawodnik闚 (do fina逝 wszed貫m z 4tego).
I to tym odzyskanym i ponaprawianym modelem
W Pucharze Polski w WWII uda這 mi si� utrzyma� drug� pozycj�.
WWI odpu軼i貫m tym razem.
Eskadra w kt鏎ej latam "Czarne Or造" z Wroc豉wia zaj窸a w tym sezonie 1 miejsce w WWII (pierwszy raz w historii).
Co najciekawsze zosta造 mi wszystkie ca貫 modele, tak瞠 獞iczy�, 獞iczy� i do boju w 2014
Edytowane przez Piotrek B dnia 20.10.2013 07:12
Nie bior� grawitacji na powa積ie.