Szykuje si� jaka� walka w okolicach 100licy, i nawet co� o nas pisz�http://www.aircom...bd89ce2cf5
Dosta貫m cynk, 瞠 to ma by� 16 listopada, ale to wtorek, wi璚 to chyba niemo磧iwe. Jutro dowiem si� czego� wi璚ej i dam zna�. S� jacy� ch皻ni??
Edytowane przez Piotrek B dnia 14.10.2010 21:32
Nie bior� grawitacji na powa積ie.
Je郵i to b璠zie w weekend to jak w to wchodz�. A mo瞠 zaprosimy ich do nas - miejsca w br鏚 a i ognisko by mo積a zrobi�?
"Gdybym mia� wybra�, wola豚ym ptaki ni� samoloty "
C. Lindberg
A wi璚 jest to 13. Tutaj link do tematu na forum http://www.aircom....php?t=546
Edytowane przez Piotrek B dnia 15.10.2010 10:50
Dzi� rano rozmawia貫m z Koleg� z Wawki i m闚i�, ze 13. Ja bardzo chce jecha�. Maj� by� walki eskadr: 5 modeli z czarnymi ta鄉ami 5 z bia造mi itp... Maja by� ludzie z ca貫j polski. Ma by� te� ESA pierwsza wojna. Trzeba jecha�
Edytowane przez Piotrek B dnia 15.10.2010 12:35
EE tam Co� 幢e pami皻asz. Chyba od pocz徠ku mieli鄉y jecha� tylko we dw鏂h, ale dobrze, 瞠 jedziemy Ju� jest 40 zawodnik闚 zapisanych. To dla samego poogl康ania tej masssakry warto jecha�Nie bior� grawitacji na powa積ie.
Panowie,
Trzymam kciuki !!!!
Podgl康nijcie organizacj� zawod闚 to mo瞠 w przysz造m roku zrobimy "Bitw� o P這ck".
No i relacja foto OBOWI╴KOWA.
S豉wek
------------------------
DX6i - 2.4GHz
EXTRA 330S, Moth Minor 1:8, P-51D (Micro), Moth Minor 1:5, Klemm KL-35D
Combat ESA: MIG-3, KI-61, Fokker DVII, Ki-94, P-51
Na warsztacie: Moth Minor 1:4
Ja to w豉郾ie g堯wnie po to tam jad�. Juz knuj� chytry plan jakby tu tak� impr� zrobi� u nas - lokalizacja idealna - jak widac zawody w centralnej Polsce to gwarancja wysokiej frekwencji. Widowisko mo瞠 byc tez niez貫. Na forum jest ACES jest wzmianka o fina這wej walce wszystkiego co lata - to mo瞠 by� niez造 widok!
C. Lindberg
To ja na t� ostatni� okoliczno嗆 (o fina這wej walce wszystkiego co lata) mam ju� przygotowany sprz皻http://www.fotosi...346a8.html
Edytowane przez Piotrek B dnia 09.11.2010 12:53
Piotrek wszystko co lata i POZOSTAΜ PO ZAWODACH. Ale bierz hydr�, mo瞠 zainaugurujesz jak御 now� kategori�!
C. Lindberg
Nie, nie znam nikogo z Radomskiej Eskadry ESA, ale wie嗆 po Radku niesie, 瞠 jest liczna -
Edytowane przez Andy dnia 09.11.2010 19:03
Andy
_____________________ DX6i, DX7, DX7S, DX9 - 2.4GHz
- T-REX 500 ESP - AirWolf
- T-REX 500 GF - Hughes 500E
- Beechcraft-Bonanza 15E ARF
- Katana MD - Precision Aerobatics
- F4U-1D Corsair 50 ARF
- EXTRA 300 MM
- Pitts Python - Haikong Model
- w ci庵貫j budowie SZD 39 Cobra 17
No pewnie, 瞠 trzymamy kciuki za przedstawicieli P這ckiej Eskadry ESA. Oczywi軼ie czekamy na relacj� z Bitwy Kalwaryjskiej po powrocie.
Andy
_____________________ DX6i, DX7, DX7S, DX9 - 2.4GHz
- T-REX 500 ESP - AirWolf
- T-REX 500 GF - Hughes 500E
- Beechcraft-Bonanza 15E ARF
- Katana MD - Precision Aerobatics
- F4U-1D Corsair 50 ARF
- EXTRA 300 MM
- Pitts Python - Haikong Model
- w ci庵貫j budowie SZD 39 Cobra 17
No to jeste鄉y ju� w domu. Impreza 鈍ietna i zorganizowana na wysokim poziomie. Miejsc rewelacyjnych nie zaj瘭i鄉y, ale mamy ca造 baga� prze篡� i do鈍iadcze�. Czyli cel zosta� osi庵ni皻y. Na wiosn� robimy co� takiego u nasNie bior� grawitacji na powa積ie.
Rzeczywi軼ie by這 bardzo fajnie! Wywalczyli鄉y 29 i 35 miejsce, wi璚 jeszcze nie tak 幢e ))). Ja zaliczy貫m nawet jeden samoch鏚-cud 瞠 niekomu nie zrobi貫m krzywdy bo by這 grubo.... Co do wniosk闚 - sprz皻 musi by� wylatany - jecha� z niewyczutym modelem to troch� bez sensu. Poza tym przed startem trzeba na spokojnie si� przygotowa�-spali貫m regiel przy pod陰czaniu pakietu-odwrotnie kable i mo積a powiedzie� jedna kolejka w plecy, a to ju� sa punkty nie do odrobienia. My郵�, ze spokojnie mo瞠my powalczy� o miesca w pierwszej 10. Co oczywi軼ie zrobimy na wiosn� u nas. Panowie trening trening i jeszcze raz trening!
C. Lindberg