Ile u nas w grupie jest osób co mają samochód zdalnie sterowany lub zamierza mieć.
Jeśli mają to czy ten samochód nadaje się np: do wyścigów na torze.
Jeśli macie samochód nadający się do wyścigów to czy bylibyście zainteresowani wzięciem udziału w jakimś pokazowym wyścigu. Od czegoś trzeba zacząć.
Edytowane przez stawoj dnia 23.03.2011 23:17
Juras a jakiej firmy kupiles ten model??
Ja tez mam model Tamiya TT-01D do driftu ale jak bym zmienil oponki to mozna by sie poscigac.
-----------------------------------------
Pozdrawiam
Misiek
Jest:
Katana 3D
Turnigy 9X v2 2,4GHz
Nismo Coppermix Silvia TT-01D
------------------------------------------
TEAM RC PŁOCK www.teamrcplock.pl
------------------------------------------
No to już pierwsi chętni są i super. O poruszenie tego tematu zostałem poproszony przez kolegę ze sklepu modelarskiego ATA z galerii Mosty. Jak by się zebrała grupka " samochodziarzy' to są skłonni z tego co zrozumiałem przygotować nawet kawałek pasa do wyścigów i takie spotkanie(a) zorganizować. Myślę , że oprócz zabawy chodzi im o to by przy okazji się trochę pokazać i zareklamować a najlepiej to robić właśnie pokazując jak te samochodziki jeżdżą. Z tego co wiem to Arek "zawodowo" się ścigał a Paweł (Bienias) w tym grubo siedzi. Może Panowie przejmijcie dalej inicjatywę ( bo ja to 110 % samolociarz) i wypytajcie o szczegóły to coś uda się wykombinować.
Kolega na forum ma nick karasplock Karasiewicz Michał
Edytowane przez stawoj dnia 21.02.2011 21:21
Ja - zawsze. Model chyba smiga - acz nie mam warunków na sprawdzenie (snieg). Opony mam do driftu i na wykładzine i na szose - wiec jestem uniwersalny.
Andrzeju, mam nadzieję , że i Ty przyłączysz się do naszego teamu. Heliki, helikami a dla odstresowania coś bardziej przyziemnego też by się przydało
JURAS - myślę, że może kiedyś tak. Kiedys nawet juz przymierzałem się na zakupu modelu. Tymczasem jestem pochłonięty już przygotowaniami do zawodów modeli śmigłowców - A Cobra czeka w "warsztacie" na dokończenie.
Panowie, czekamy na propozycje nazwy nowego działu Forum o RC samochodach.
Edytowane przez Andy dnia 22.02.2011 07:52
Andy
_____________________ DX6i, DX7, DX7S, DX9 - 2.4GHz
- T-REX 500 ESP - AirWolf
- T-REX 500 GF - Hughes 500E
- Beechcraft-Bonanza 15E ARF
- Katana MD - Precision Aerobatics
- F4U-1D Corsair 50 ARF
- EXTRA 300 MM
- Pitts Python - Haikong Model
- w ciągłej budowie SZD 39 Cobra 17
No kochane misie pysie z autkami RC widze, że moja kandydatura przeszła bez echa ale...
na wstepne wybadanie terenu wpadne do sklepu ATA jak tylko kolega "karasplock" okresli ramy czasowe. Mam juz punkt odniesienia w postaci toru jaki był w Blue City wiec jak zaproponuje cos slabszego w galerii tak pustej i martwej jak Mosty to bedzie nietęgo. Karasplock! trzymamy cie za j...a zebys zorganizowal podstawową komórkę do spotkań socjalnych dla modelarzy kołowych (przynajlmniej tych asfaltowo-wykładzinowo-płytkowych).
Pozdrawiam
Kochany misiu Bieniasku
Jeśli chodzi o mnie to w pełnej rozciągłości swojej wypowiedzi jak najbardziej i w 100% procentach popieram bo i czemu by nie Twoją kandydaturę na przedstawiciela RC Plock w kontaktach z ATA Modele oraz kierownika drużyny RC Car's Plock Pozdrawiam
MarCin FotoDorob
Witam, pewnie trzeba będzie odbudować garaż samochodowy i zacząć zabawę od nowa ja jestem chętny na takie zawody, rozumiem że narazie rozmawiamy o ściganiu się na wykładzinie, modele skala 1:10, napęd 4 x 4 silnik stockowy 23zwoje 540????
My heli blog: http://rcheliplock.blogspot.com//
Arek, z tego co ja zalapalem rozmowe we wątku to chodzi i rokrecenie dzialu modelarstwa samochodowego RC - a moze w zasadzie o jego organizacje, rozreklamowanie(ATA+RCPLOCK), organizacje miejsca spotkan i urządzenie kilku pokazówek z osobami jeżdżącymi (conajmniej ogarniającymi auta). Myślę, że w zamian za wolny dostęp do zadaszonego toru wykladzinowego w Mostach damy rade to zrobic.